szlalomAGILITY

Az agility egy fantasztikus sport kutya és gazda számára egyaránt. Nagyszerű kapcsolatépítési lehetőség, mivel ebben a sportban a különböző akadályok leküzdése során a kutya irányítása / irányíthatósága kapja a fő hangsúlyt. A kutyák játékos formában válnak egyre kezelhetőbbé a kialakult összhangnak köszönhetően a pályán és a hétköznapi életben is. Így a kutya és a gazda kapcsolatának a minősége is javul.

Iskolánkban úgy gondoljuk, hogy semmilyen sportot sem lehet túl korán vagy túl későn elkezdeni. Így van ez az agilityvel is. Mindezek miatt hozzánk akár 3 hónapos korú kutyával is lehet jönni agilityzni!
Természetesen oktatóink figyelembe veszik

  1. a kutya életkorát,
  2. a kutya képzettségi szintjét,
  3. a kutya testméretét,
  4. a kutya egészségi állapotát;

agilitys ezeknek megfelelően állítják össze az adott kutyára igazítva az edzés feladatait.
Mint mindenben, itt is nagyon fontos a rendszeresség.

Összeraktunk egy három részből álló agility tanfolyamot, amin megtanítjuk neked az összes agility akadályt és az alap felvezetési technikákat.
Ahhoz hogy rutinosan fel tudd vezetni a kutyádat és ő is magabiztosan teljesítse a feladatokat, sok gyakorlásra van szükség. A tanfolyamok elvégzése urán, erre a rendszeres heti edzéseinken van lehetőség. Ennek feltétele az éves egyesületi tagság és a havidíj befizetése.
Azoknak, akinek a munkája vagy családi elfoglaltsága nem teszi lehetővé a rendszeres edzést, 10 alkalmas bérletet tudunk biztosítani.

A tanfolyamokon minden jelentkező teljes értékű oktatást kap, fajtától és képességtől függetlenül! Ezután mindenki eldöntheti, hogy megmarad hobby szinten, vagy szeretné versenyszintig fejleszteni a tudását!

Éves egyesületi tagsági díj:
Egyesületi tagdíj: 6.000 Ft / év
MEOESz és FCI szolgáltatásokra jogosító egyesületi tagdíj: 12.000 Ft / év

KEZDŐKNEK:
Agility I. tanfolyam Leírás

A HALADÓ Agility oktatás díja:
Havi díj: 15.000 Ft /hó – CSAK EGYESÜLETI TAGOKNAK!
(Előfeltétel az Agility III. tanfolyam elvégézése!)

 

Jelentkezési lap

Adatkezelési tájékoztató