egyeni2EGYÉNI KÉPZÉS

Az egyéni képzés teljesen “kutyára” és gazdira szabott! A foglalkozásokon mindig a család elvárásainak, az életkörülményeknek és a kutya képességeinek legmegfelelőbb módszerekkel keresünk megoldásokat.

  • A leggyakoribb viselkedési gondok, amik miatt fel szoktak keresni minket: felugrálás, szófogadatlanság, rágás, szobatisztaság, pórázon vezetés, autóban való viselkedés, ugatás, kaparás

 

  • Speciális foglalkozást és több odafigyelést igénylő viselkedési zavarok: félelem, agresszivitás, túlzott öröm, hiperaktivitás, szeparációs problémák, baleset utáni lelki és fizikai rehabilitáció, kutyatámadás feldolgozása, mentett kutyák akklimatizálása, több kutya összeszoktatása, kisgyerek és kutya találkozása, együttélése

 

  • VIP Gazdi tréning

   Mi is az a Gazdi tréning? – Az ember gazdivá képzése.
   Mikor van rá szükség? – Ha most készülsz kutyát venni vagy örökbe fogadni, illetve ha  már van kutyád és szeretnéd megnevelni, helyesen tartani.

   Általában ezek a kérdések merülnek fel az emberekben a foglalkozásokon:
   – Kutya választás előtt: Hogyan válasszunk kutyát? Milyen fajtát? Mekkorát? Kölyköt vagy felnőttet? Tenyésztőtől vagy menhelyről?

   – Új családtag érkezik: Hogyan kell hazavinni az új kutyát? Mire van szüksége a kölyöknek? Kint aludjon vagy bent? Ki legyen a gazdája?

   – Kezdeti nehézségek: Mikor lesz szobatiszta? Miért kaparja az ajtót? Mikor lehet kiszoktatni? Mikor lehet sétálni vinni? Hogyan kell helyesen játszani vele? Miért harapdál? Miért ugrál? Mikor lehet kezdeni tanítani? Mik a legfontosabb szabályok? Miért rágja meg a növényeket? Mit csináljak, hogy ne egye meg a cipőmet? Kell neki box? Mikor vihetem kutyasuliba?

   – Együttélés: Hogyan tudom lefárasztani? Hogy kell megtanítani labdázni? Hogy menjek vele kirándulni? Mit tudok sportolni vele? Mit csináljak vele, ha a család elutazik? Mire kell figyelni, ha másik kutyát is szeretnék? Szeretnék vendégeket fogadni, mit csináljak hogy a kutya megtanuljon viselkedni? Elektromos kapunk van, hogyan szoktassam le a szökésről? Miért szökik el? Miért ugat állandóan?

 

Minden problémára van megoldás, de sokkal egyszerűbb megelőzni az ember következetlensége miatt kialakult viselkedéseket!

 

Ha kérdésed van, ezen a számon érsz el:
Heincinger Viktor 0620/9494-344